DODATNO O NAMA
NATURA KOVAČIĆ
Opredijeljenost Natura Kovačić prirodnim, visokokvalitetnim sastojcima učinila ih je popularnim izborom u premium i poslovnom svijetu. Njihove proizvode često traže pojedinci i tvrtke kojima su zdravlje i održivost prioritet.

Za poslovne subjekte, prirodni proizvodi Natura Kovačić mogu biti izvrstan dodatak korporativnim poklon košaricama. Njihov raspon prirodnih sirupa i namaza može se koristiti na različite načine, kao što je zaslađivanje čajeva ili namaz na tost, što ih čini svestranim i jedinstvenim poklonom. U premium svijetu, gljive i prirodni proizvodi Natura Kovačić često se koriste u vrhunskim restoranima i trgovinama gurmanske hrane. Njihove gljive cijenjene su zbog svojih jedinstvenih i složenih okusa, a njihovi prirodni sirupi i džemovi često se koriste kao sastojci u slasticama ili kao prilog platama sa sirom.

Predanost Natura Kovačić održivosti također je glavna privlačnost za ekološki osviještene potrošače i tvrtke. Sve u svemu, prirodne gljive i proizvodi Natura Kovačić izvrstan su izbor za one koji traže visokokvalitetne, održive i jedinstvene prehrambene proizvode u premium i poslovnom svijetu. Natura Kovačić je tvrtka specijalizirana za prirodne gljive i prirodne proizvode poput sirupa, suhih gljiva, džemova i ajvara.

Tvrtka je sa sjedištem u Zagrebu, i poznata je po korištenju isključivo prirodnih sastojaka u svojim proizvodima. Natura Kovačić ponosi se proizvodnjom kvalitetnih, zdravih proizvoda bez umjetnih boja, aroma i konzervansa. Naše gljive potječu iz netaknutih hrvatskih šuma te su pažljivo odabrane i obrađene kako bi se osigurala najviša kvaliteta. Osim gljiva, Natura Kovačić nudi i niz drugih prirodnih proizvoda, uključujući sirupe od bazge i drugog bilja i voća, džemove od sezonskog voća bez dodatka šećera te ajvara sa dodatkom gljiva.

Predanost Natura Kovačić prirodnim i zdravim proizvodima priskrbila im je vjerne sljedbenike među ekološki osviještenim potrošačima koji cijene visokokvalitetne sastojke održivog porijekla. Bilo da tražite hranjivi međuobrok ili ukusan začin, asortiman prirodnih proizvoda Natura Kovačić zasigurno će vas zadovoljiti.

web wall